Kestävät altaat
korkealuokkaisista materiaaleista

Porin Teollisuusputki Oy valmistaa altaita vaativiin kemikaali- ja korroosiokäyttöihin, muun muassa kemikaalivarastojen, hapottamoiden, pintakäsittelylaitosten ja puhdistamoiden käyttöön.

Altaat valmistetaan TUKES:n määräysten ja normien mukaisesti. Kiinteä yhteistyö tilaajan ja tavarantoimittajien kanssa takaa oikeat mitoitus- ja materiaalivalinnat. Mekaaninen ja kemiallinen kesto, asiakaslähtöinen mitoitus ja dokumentointi kuuluvat osaksi laadukasta tuotetta.

Altaiden pinnoitukset

Altaat voidaan valmistaa pinnoittamalla olemassa olevia rakenteita, kuten betoni- puu-, teräsrakenteita kokoluokassa aina tuhansiin kuutioihin. Vanhojen kohteiden vuoraus mahdollistaa altaiden uusimisen myös asiakkaan luona.

Materiaalit voidaan kuljettaa kohteeseen ja rakentaa allas paikan päällä. Itsekantavia altaita voidaan valmistaa aina satoihin kuutioihin asti. Monipuoliseen materiaalivalikoimaan kuuluvat PP, PEHD, PVC, PVDF, ECTFE, FEP, PFA, lujitemuovit; vinyyliesteri, vinyyliesterinovolak, erilaiset yhdistelmärakenteet, kuten kestomuovi/teräs, kestomuovi/lujitemuovi/teräs ja polyuretaanielastomeeri/lujitemuovi.

Referenssit

Aurubis Finland Oy, Pintakäsittelyallas ECTFE/LM, 2011

Aurubis Finland Oy
Pintakäsittelyallas ECTFE/LM
2011

Anodisointi Janster Oy, Huuhteluallas PP/Fe, 2012

Anodisointi Janster Oy
Huuhteluallas PP/Fe
2012

Oras Oy, Huuhteluallas PP/Fe, 2012

Oras Oy
Huuhteluallas PP/Fe
2012