Laiterakentaminen ja -asennus

Porin Teollisuusputken toimitilat ja nostokalusto mahdollistavat isojen kappaleiden käsittelyn. Laiteasennuksiin erikoistunut ryhmä hoitaa tehokkaasti pumppujen, sekoittimien, lämmönvaihtimien ja muiden komponenttien haalaukset, asennukset ja rihtaukset.

Laiterakennus

PTP:n toimitiloissa on kaksi 12.500 kg nosturia, minkä ansiosta onnistuu isojenkin kappaleiden käsittely. Isoilla ovilla varustetussa hallissa voidaan valmistaa isoja komponentteja asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja siirtää ne suoraan kohteeseen.

PTP rakentaa asiakkaan piirustusten mukaisia yksilöllisiä tuotteita sekä tarjoaa konsultointia materiaalivalintoihin, lujuuslaskentaan ja valmistusteknisiin asioihin.

Koneistamossa voidaan valmistaa hyvin erilaisia komponentteja teräksestä ja teräsputkistoista. Kierukat, lämmönvaihtimet ja useat muut komponentit valmistetaan lyhyellä toimitusajalla, kun ei ole aikaa odottaa toimitusta ulkomailta. PTP on ollut mukana useissa tuotekehitysprojekteissa. Tämä kokemus ja osaaminen on luonteva osa jokaista prosessia.

Laiteasennus

PTP:llä on laiteasennuksiin erikoistunut ryhmä, joka hoitaa tehokkaasti pumppujen, sekoittimien, lämmönvaihtimien ja muiden komponenttien haalaukset, asennukset ja rihtaukset. Asentajat saattavat laitteet käyttökuntoon ja  ovat tarvittaessa apuna myös käyttöönotossa. PTP huoltaa laitteet, vaihtaa öljyt  ja tarvittaessa kuluvia osia.

Laiterakennus- ja asennus

  • Isot toimitilat
  • 12.500 kg nosturit
  • Tekninen tuki tuotekehityksessä
  • Laiteasennusryhmä
  • Huoltopalvelut
  • Haalaus, asennus, rihtaus