Säiliöt ammattitaidolla
vaativaan käyttöön

Porin Teollisuusputki valmistaa säiliöitä vaativiin kemikaali- ja korroosiokäyttöihin, muun muassa kemikaalivarastojen, hapottamoiden, pintakäsittelylaitosten ja puhdistamojen käyttöön.

Säiliöt valmistetaan TUKES-määräysten ja hyväksymien normien mukaisesti. Kiinteä yhteistyö tilaajan ja tavarantoimittajien kanssa takaa oikeat mitoitus- ja materiaalivalinnat. Mekaaninen ja kemiallinen kesto, asiakaslähtöinen mitoitus ja dokumentointi kuuluvat osaksi laadukasta tuotetta.

Säiliöiden pinnoitukset

Säiliöt voidaan valmistaa pinnoittamalla olemassa olevia rakenteita, kuten betoni- puu-, teräsrakenteita. Vanhojen kohteiden vuoraus mahdollistaa säiliöiden uusimisen myös asiakkaan luona.

Materiaalit voidaan kuljettaa kohteeseen ja rakentaa säiliö paikan päällä. Itsekantavista rakenteista pienemmät valmistetaan kestomuoveista ja suuremmat yhdistelmärakenteista. Nykyaikainen vaakakelauskone takaa säiliöiden laadun. Monipuoliseen materiaalivalikoimaan kuuluvat PP, PEHD, PVC, PVDF, ECTFE, FEP, PFA, lujitemuovit; vinyyliesteri, vinyyliesterinovolak, erilaiset yhdistelmärakenteet, kuten kestomuovi/teräs, kestomuovi/ lujitemuovi/teräs ja polyuretaanielastomeeri/lujitemuovi.

Referenssit

Boliden Harjavalta Oy, Rikkihapposäiliö PP/LM, 2011

Boliden Harjavalta Oy
Rikkihapposäiliö PP/LM
2011

Sachtleben Pigments Oy, Annostelusäiliö PP, 2011

Sachtleben Pigments Oy
Annostelusäiliö PP
2011