Asiakkaat arvostavat PTP:n kykyä vastata nopeisiin projektimuutoksiin ja työtarpeisiin joustavasti

Porin Teollisuusputki

Porin Teollisuusputken juuret ulottuvat kolmen vuosikymmenen taa. Tuossa ajassa yritys on saavuttanut merkittävän aseman teollisuuden painelaitekokonaisuuksien ammattitalona. Teemme työtä ammattitaidolla ja ylpeydellä, kaikkialla Suomessa.

Ydinliiketoimintaamme ovat erikokoiset teollisuusprojektit. Olemme erikoistuneet painelaitedirektiivin mukaisiin putkistoihin, minkä lisäksi meiltä saat luotettavasti ja ammattitaidolla niin laiteasennukset, teräsrakenteet kuin kunnossapitopalvelutkin.

Olemme luotettava kumppani ja toteutamme suurimmatkin teollisuusprojektit kaikkialla Suomessa laadukkaasti ja turvallisesti. Yrityksemme tasainen kasvu on pitkäjänteisen ja ammattitaitoisen työn tulos. PTP työllistää noin 80 henkeä ja osaajien joukkoa täydentää noin sadan hengen alihankkijaverkosto, jonka työstä vastaamme kuin omastamme. Vuosittainen liikevaihtomme on
20 miljoonaa euroa.

Porin Teollisuusputken vahvuuksiin kuuluvat pitkä kokemus alalta sekä erinomainen kyky johtaa ja hallita projekteja nopeastikin muuttuvissa olosuhteissa. Asiakkaamme arvostavat kykyämme vastata muutoksiin ja muuttuviin tarpeisiin joustavasti ja yksilöllisesti. Olemme myös kunnossapidon luottopelaaja, jonka ammattitaitoon luotetaan.

Teollisuuden painelaitekokonaisuuksien ammattitalo

PTP:n toimintaa ohjaa toimintakäsikirja, joka on laadittu standardien ISO 9001, ISO 45001, ISO 3834-2 ja EN 1090-1 perusteella. Laadun takaavat pätevöitetyt hitsaajat ja laaja menetelmäkoekirjasto, joka kattaa myös erikoisteräkset.

Porin Teollisuusputki on kehittänyt jatkuvasti laatujärjestelmäänsä ja toimintatapojaan. Laatudokumentoinnin tasosta vastaa projektisihteeri, joka koostaa työmaalta tulevat aineistot painelaitedirektiivin vaatimuksia vastaavaksi. Myös tilaajan erityistoiveet dokumentaation suhteen otetaan huomioon ja kokonaisuus tehdään huomioiden kaikkien osapuolten, kuten tilaajan ja painelaitetarkastajan toivomukset.

Liitetoimintaamme johdetaan Porista käsin, missä sijaitsevat yrityksen konttori, varastot ja esivalmistusyksikkö. Kahdella 12,5 tonnin nosturilla varustettu korkea työtila mahdollistaa suurienkin komponenttien valmistuksen asiakkaiden toivomusten mukaisesti.

Asiakkaat arvostavat Porin Teollisuusputki Oy:n kykyä vastata nopeisiin projektimuutoksiin ja työtarpeisiin joustavasti.